Vážené kolegyně, vážení kolegové, odboráři,

jak již víte, v současnosti máme uvolněného předsedu našich odborů a tím se nám naskytla větší možnost vzájemné komunikace, přímé komunikace, schůzek a osobních setkání. Prostor a čas po výrobě, tj. od 14:30 je čas pro vás, pro členy i nečleny odborů OÚP. K setkání můžeme využít odborové kanceláře ve firmě, ale není problém setkat se i mimo firmu, kdekoliv a kdykoliv. Můžeme vyrazit na pivo, na kávu, jen tak na pokec. A o čem se budeme bavit? Přece o tom, v čem vám může naše OÚP pomoci, o vašich pracovních problémech o maličkostech z práce, které nakonec tvoří problematický celek. Je třeba o problémech hovořit a přinášet je vedení společnosti. Není třeba mlčet , to bychom se nikam neposunuli a problém nevyřešili. Jak říká náš pan prezident:

„Odhalit skutečnou náladu zaměstnanců a postupovat tak, aby byli spokojení a nebyli naštvaní.“ A dále pokračuje „Je proto zásadní, aby management se zaměstnanci perfektně komunikoval, na vše se jich ptal a ujišťoval se, že všemu perfektně rozumí. Když operátor něco dělá špatně, tak to není proto, že by on byl špatný, ale proto, že mu to management špatně vysvětlil. Pořád proto přemýšlíme o tom, jak komunikovat ještě lépe.“

Ano, je to tak, jak říká pan prezident a my se budeme řídit jeho radami a chceme komunikovat a bavit se s členy o všem co se týče jejich práce a života v práci, v TPCA.