Vážené kolegyně, vážení kolegové, odboráři,

jak již asi všichni víte, došlo k navýšení objednávek na naše úspěšné vozy. Letos již poněkolikáté. Momentálně se jedná o 2 644 aut, letošní předpoklad vyrobených aut je již úctyhodných 209 346 aut ve dvou výrobních směnách. V přepočtu na jednu směnu se jedná o jeden z nejlepších výrobních výsledků za existenci TPCA. Zákazníci nás musí milovat….

Společnost navrhuje dvě možnosti, jak se vypořádat s novou objednávkou. Varianta č.1 je ta varianta, kterou dlouhodobě kritizujeme, která nám narušuje víkendy, bere nám a našim rodinám volné soboty. Druhá varianta otvírá nepracovní dny v týdnu a dává nám možnost splnit navýšenou objednávku ve standardní pracovní den. Navíc i finanční benefit pro Vaši peněženku bude více než přijatelný, což v porovnání s první variantou je více než jasné.

Je na vás jak se rozhodnete, navýšené objednávky musíme vyrobit a pokud je k tomu zvolená přijatelná varianta pro obě strany, tak pojďme do toho. Závazné podpisy pro dobrovolnou přesčasovou směnu se sbírají do pátku 7.9.2018.